Iets doen in Veenendaal

Onze Activiteiten

Escaperooms, Bijlwerpen, Pubquiz en meer.

lees meer
Arrangementen

Bedrijfsuitjes

Teambuilding activiteiten en buffetten.

lees meer
Cafe the Circle

Onze huiskamer

Speciaal bieren, Bites, Poolen, Spelletjes en Darten.

lees meer

Algemene informatie

Reserveren

Voor onze activiteiten is het aangeraden om te reserveren! Dit in verband met eventuele bezetting van de activiteiten. Een reservering kan gemaakt worden via de website, telefonisch (0318-769173) of per mail (info@circleveenendaal.nl).

Grote groep? Neem contact op met ons via de email, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen!

Betaling

Wanneer je online reserveert dan kun je ervoor kiezen om via iDEAL of op locatie te betalen. Op locatie wordt de betaling na de activiteit gedaan.

De prijzen worden bepaald door het aantal deelnemers aan de activiteit, deze kun je terugvinden bij de desbetreffende activiteit op de website.

Voor bedrijven is het ook mogelijk op factuur te betalen.

Annuleren van de reservering

Het annuleren van een reservering is mogelijk tot 48 uur voor de aanvangstijd van de reservering. Hierbij heb je ook volledige restitutie van de kosten.

Als je wilt annuleren kun je contact opnemen via de email (info@circleveenendaal.nl) of telefonisch (0318-769173). Vermeld hierbij je naam, datum van reservering en tijd van reservering.

Wijzigen van de reservering

Het wijzigen van je reservering is mogelijk tot 48 voor de aanvangstijd van de gereserveerde activiteit.

Als je je reservering wilt wijzigen kun je contact opnemen via de email (info@circleveenendaal.nl) of telefonisch (0318-769173). Vermeld hierbij je naam, datum van reservering, tijd van reservering en de wijziging.

Wijziging aantal personen bij aanvang van activiteit

Wanneer er minder personen aan het spel deelnemen dan gereserveerd, volgt er geen restitutie

Wanneer er meer personen aan de activiteit deelnemen dan gereserveerd, geldt er een toeslag.

Aanvangstijd

De gereserveerde tijd voor de activiteit is exclusief de uitleg vooraf. Wij verzoeken dan ook dat je 15 minuten voor aanvangstijd aanwezig bent op de locatie.
Indien het team bij aanvangstijd nog niet compleet is kan er door de ontbrekende spelers niet meer aan de activiteit deelgenomen worden, in dat geval vindt geen restitutie plaats.

Veelgestelde vragen

Kan iedereen onze escaperooms spelen?

De minimum leeftijd is 12 jaar. Is er iemand mee die jonger is dan 12? Dat is geen probleem! De escaperooms zijn niet eng, maar wel spannend.

Hoeveel mensen kunnen er tegelijk spelen?

We hebben 3 verschillende escaperooms, in iedere escaperoom kunnen er 2 tot 8 personen gelijktijdig spelen.
Daarnaast hebben we ook 4 bijlwerpbanen waarop 4 mensen tegelijk per baan kunnen spelen.

Ben je met een grote groep? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Dit kan via email info@circleveenendaal.nl of telefonisch via 0318-769173

Wat is de moeilijkheidsgraad van de escaperooms?

We hebben de beschikking over 3 escaperooms waarvan The Source Code relatief het makkelijkst is met een slagingspercentage van 50%, hierna The Submarine met 40% en Agent 159 met 30%. Als je nog nooit een escaperoom hebt gespeeld dan raden we je aan om te beginnen met The Source Code.

Wat voor kleding kan ik het beste aantrekken?

Dit maakt niet uit, je zult niet vies worden en weinig lichamelijke inspanning hoeven te verrichten. We adviseren om comfortabele kleding te dragen!

Mag mijn mobiele telefoon, camera en/of tas mee in de escaperoom?

Voordat je een escaperoom gaat spelen, zullen we je vragen om mobiele telefoons, tassen en/of andere waardevolle bezittingen op te bergen in één van onze afsluitbare kluisjes. De sleutel hiervan zal in je eigen bezit zijn. Alles wat je nodig hebt om de escaperoom te spelen, vind je in de escaperoom.

Kan ik bij jullie iets drinken/eten?

Dat is zeker mogelijk! We hebben een gezellige horeca ruimte waar je voor en na de escaperoom lekker een hapje en een drankje kan doen, tijdens het bijlwerpen komen we het bij je op de baan brengen!

Kan ik tijdens een escaperoom naar het toilet?

Dit is helaas niet mogelijk tijdens het spelen van een escaperoom, daarom raden we je van tevoren aan om gebruik te maken van het toilet!

RESERVEER ONLINE