Iets doen in Veenendaal

Onze Activiteiten

Escaperooms, Bijlwerpen, Pubquiz en meer.

lees meer
Arrangementen

Bedrijfsuitjes

Teambuilding activiteiten en buffetten.

lees meer
Cafe the Circle

Onze huiskamer

Speciaal bieren, Bites, Poolen, Spelletjes en Darten.

lees meer

Unieke workshops & trainingen

Programma’s met een doel

The Circle is een evenementen locatie in het centrum van Veenendaal. We weten als geen ander dat een goede samenwerking een positieve impact heeft op de sfeer binnen uw bedrijf.

Onze programma’s zijn gebouwd om groepen mensen te leren samenwerken op een leuke manier. Elkaar beter leren kennen door te doen. Praktisch bezig zijn én veel leren. Zodat je naar huis gaat met een bijzondere ervaring en een groep mensen die je beter begrijpt.

Hieronder aantal programma’s op een rij. We denken graag mee hoe jullie doelstellingen te behalen. Van stimuleren van creativiteit tot het verbeteren van de communicatie en samenwerking of het bieden van een goede locatie.

Stuur een mailtje of bel/app ( 0318 769173 ). We denken graag met jullie mee.


Vragen?

Check onze veel gestelde vragen pagina, stuur een mail naar info@circleveenendaal.nl of bel/app 0318 769173

Voor 24 tot 48 personen

Vergader locatie

Bent u opzoek naar een unieke vergader locatie? We hebben 2 prachtige locaties voor u, midden in centrum Veenendaal uitkijkend over het horeca plein of een monumentale molen.

Inclusief vergader opstelling, pen, notitieblokje, flipover en beamer inclusief koffie, thee en water.

Alleen mogelijk van maandag tot donderdag – weekend in overleg.

Goed te combineren met:

Lunchtafel ( +€ 14,50 p.p. )
Diner ( +€ 18,50 p.p. )
Gebak ( +€ 3,50 p.p. )
Rondleiding molen ( +€ 9,50 p.p. )
Enegizer
Escaperoom ( +€ 18,50 p.p. )

4 uur
v.a. € 24,50 p.p.

Voor 8 tot 24 personen

één team,
één taak

In deze praktische training van één avond leert het team elkaars kwaliteiten kennen. Bewust worden van jouw rol in het team door middel van een escaperoom ( de trainer kijkt mee! ). Vervolgens wordt wordt jullie resultaat besproken. Er zijn acht rollen die mensen in een team kunnen aannemen, en elk dragen ze op hun eigen manier een steentje bij. Wat zijn jouw sterke kanten en waar vullen jouw collega’s je bij aan?

Programma:

Diner ( + € 14,50 )
Introductie Belbin
Spel element
Persoonlijkheidstest
Escaperoom
Training Wat is mijn rol?
Borreltijd

3 uur
v.a. € 49,50 p.p.

Vragen? Opzoek naar wat anders?

We denken graag met je mee!

Vragen? We denken graag met je mee! Laat ons weten wat je wilt bereiken, welk budget en hoeveel personen zodat we een passend voorstel kunnen doen.

Bel / Whatsapp: 0318 769 173

of stuur een e-mail naar
info@circleveenendaal.nl

Voor 15 tot 60 personen

Onboarding

De eerste periode bij een nieuwe werkgever is spannend. Een nieuwe medewerker heeft er zin in, is gemotiveerd, enthousiast en nieuwsgierig. Kortom vol positieve energie. Het doel van het onboarding programma is de positieve energie vasthouden en verhogen door sociale integratie en de organisatie en cultuur leren kennen

Een effectief onboardingprogramma is meer dan af en toe samen een biertje drinken. Om te zorgen voor een vliegende start zetten we samen met de HR een passend programma in elkaar. Jullie leren de organisatie kennen, je team kennen, doen vaardigheden op Het resultaat? Medewerkers die zich thuis voelen, collega’s écht vertrouwen en alles uit zichzelf én het bedrijf willen halen.

Voor 16 tot 32 personen

Teambuilding

Het écht leren kennen van je collega’s. Samen ga je verschillende uitdagingen aan en leer je elkaars kwaliteiten. Je leert elkaars karakter beter kennen en de verschillen te waarderen. In de praktijk gebruik maken van elkaars kwaliteiten, overleggen, besluiten nemen en afspraken maken.

Onze programma’s zijn gebouwd om groepen mensen te leren samenwerken op een leuke manier. Elkaar beter leren kennen door te doen. Praktisch bezig zijn én veel leren. Zodat je naar huis gaat met een bijzondere ervaring en een groep mensen die je beter begrijpt.

RESERVEER ONLINE