Iets doen in Veenendaal

Onze Activiteiten

Escaperooms, Bijlwerpen, Pubquiz en meer.

lees meer
Arrangementen

Bedrijfsuitjes

Teambuilding activiteiten en buffetten.

lees meer
Cafe the Circle

Onze huiskamer

Speciaal bieren, Bites, Poolen, Spelletjes en Darten.

lees meer

Heerlijk paddelen in de grift

Kano Verhuur

Maak met vrienden, familie of collega’s een ontdekkingstocht op de Veense wateren! We beginnen met een kop koffie ( welkomst drankje inclusief ) op onze locatie in het centrum van Veenendaal. Als jullie er klaar voor zijn is het slechts 2 minuten lopen naar de opstap plaats. Met de kano vaar je over de Grift richting Rhenen. Maak het extra leuk en combineer het varen met een leuk arrangement voor een onvergetelijk uitje.

Kano Challenge

Combineer kanoen en puzzelen! Na een kop koffie wordt uitleg gegeven. In teams van 3 tot 6 personen lopen jullie met een GPS apperaat naar de opstap plaats. Hier liggen de kano’s voor jullie klaar. Jullie kanoeen vervolgens langs punten om een code te kraken. Met deze code kunnen jullie op de tussen locatie een aantal challenges volbrengen om uit eindelijk een kist te openen op de begin locatie. Wie van jullie is als eerst terug?

Corona proof uitje

Dit uitje is in de buitenlucht dus er zijn bakken “verse lucht” beschikbaar. Met 2 personen, kan er in 3 persoons kano’s gewoon worden gevaren met 1,5m afstand.

Kano huren

Prijzen


  • 4 uur canadese kano ( 2/3 pers. )€ 13,50 p.p.

  • Kano Challenge ( vanaf 14 pers. )€ 24,50 p.p.
Bovenstaande prijzen zijn inclusief welkomst drankje, zwemvesten en gebruik van waterdichte tonnen voor uw waardevolle spullen.

Vragen?

Check onze veel gestelde vragen pagina, stuur een mail naar info@circleveenendaal.nl of bel/app 0318 769173

Telefonisch bereikbaar van di t/m za van 10:00 tot 22:00 en zondag tot 18:00

Boek nu
Vraag offerte aan
RESERVEER ONLINE