Iets doen in Veenendaal

Onze Activiteiten

Escaperooms, Bijlwerpen, Pubquiz en meer.

lees meer
Arrangementen

Bedrijfsuitjes

Teambuilding activiteiten en buffetten.

lees meer
Cafe the Circle

Onze huiskamer

Speciaal bieren, Bites, Poolen, Spelletjes en Darten.

lees meer

Een combinatie tussen paintbal en boogschieten!

Archery Tag

Archery Tag is een combinatie tussen paintbal, boogschieten en trefbal. Ieder team probeert met pijl en boog het andere team te raken. Je krijgt 12 minuten lang de kans om de tegenstander uit te schakelen en/of de targets te raken. Het team met de meeste punten wint. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. Daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander effectief uit te schakelen een essentiële rol.

Archery Tag wordt buiten op ons dak terras gespeeld. De pijlen hebben grote foam punten waardoor je veilig op elkaar kan schieten. Het doet geen pijn maar je voelt het wel. Archery tag kan door iedereen gespeeld worden. Ook kinderen boven de 12 jaar kunnen hun mannetje staan tijdens dit spannende gevecht.

Archery Tag kan gespeeld met 6 tot 24 personen. Je speelt in team van 3 t/m 6 personen tegen elkaar. Met groepen groter dan 12 personen worden er 4 teams gemaakt.

Corona proof uitje

Het uitje wordt gespeeld in de buitenlucht dus er zijn bakken “verse lucht” beschikbaar. Het speelveld is groot genoeg om met je team de 1.5m afstand te bewaren en omdat je niet bij elkaar op de speelhelft komt hoef je je om de tegenstander niet druk te maken. Een activiteit dat goed te spelen is in deze tijd!

Bekijk video

Prijzen


  • 6 tot 10 personen€ 21,50 p.p.

  • 11 tot 16 personen€ 19,50 p.p.

  • 16 tot 24 personen€ 16,50 p.p.
  • 2 uur op locatie excl. reiskosten
    leuk voor groepen tot 25 pers.€ 320,-
60 minuten speeltijd. Programma bestaat uit een oefen ronde en 3 games. Na elke game zit 15 minuten pauze. Volledig programma duurt 110 minuten.

Vragen?

Check onze veel gestelde vragen pagina, stuur een mail naar info@circleveenendaal.nl of bel/app 0318 769173

Telefonisch bereikbaar van di t/m za van 10:00 tot 22:00 en zondag tot 18:00

Boek nu
Vraag offerte aan


RESERVEER ONLINE